pondělí 23. února 2015

Recenze: Balzámy z KIKu

Ahoj, dnešní článek bude recenze. Nedávno jsem s v KIKu koupila tyto 2 balzámy. Zaujaly mně hlavně svým balením a cenou (jeden stál 25 Kč). Mám vanilkový a melounový (byly tam jen tyto 2 typy). Teď už trošku podrobněji...





No řekněte, není to balení nádherné? Balení je plechové a jak už vám podle fotky asi došlo, musíte do něj sahat prsty. To já sice moc nemusím,ale jsem schopná to přežít. Balzám má 6 gramů.







Na těchto 2 fotkách si můžete všimnout prohlubně, což naznačuje že produktu uvnitř nebude moc. Toho si můžete všimnout i na fotkách níže.




Teď už k samotnému produktu uvnitř. Oba balzámy jsou na rtech bezbarvé, i když se to u toho melounového nezdá, je to tak.Oba balzámy moc hezky voní, vanilkový mi připomíná vanilkové svíčky a melounový zase melounové žvýkačky.Konzistence není zrovna nejlepší. Musíte docela dost přitlačit, aby jste trochu balzámu nabraly. Na rtech jsou balzámy příjemné. Rty zanechají příjemně hebké. Moc nehydratují a pro popraskané rty to moc dobrá volba nebude.
Každopádně za 25 Kč je fajn a myslím že stojí za to ho koupit. Kdyby vám nevyhovoval, tak toho nebudete litovat tolik, protože jste do toho nevrazili tolik peněz.

Shrnutí

+ hezké balení
+ cena
+ vůně

- musíte nabírat prsty
- množství
- nízká hydratace

A co vy? Vlastníte nějaký? Pokud ne, chystáte se ho koupit? Nebo vás vůbec nezaujaly?

7 komentářů:

  1. Zajímavé :) Díky za tip, možná je vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak někdy půjdu do kiku tak rozhodně koupím :) Dlouho chci vyzkoušet nějaké tyto kalíškové balzámy :3

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám raději tyčinkové balzámy,ale jednou za čas mi ty kalíškové až tak moc nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Možná ho vyzkouším, mají pěkné obaly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejspíše vyzkouším ten melou.
    http://lovelyretrostyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat