pondělí 30. března 2015

What's new?

Ahoj, vítám vás po delší době u dalšího článku. Dnes to bude spíš takový článek na vypovídání, takže pokud vás takové články nebaví, můžete ho rovnou zavřít. Chtěla bych se nějak vyjádřit k tomu proč teď jsou články tak nepravidelně. Sice nemám moc ráda když se blogerky vymlouvají  omlouvají, že toho mají moc do školy apod. Ale i tak se vám chci omluvit a probrat pár věcí.

V poslední době nestíhám ani youtube, ale to sem plást nebudu. Jde tu o to, že se snažím dodržet mé novoroční předsevzetí a to alespoň v bodu neflákat školu. Článek o novoročních předsevzetích si můžete přečíst zde. Možná se budete divit, ale ano, snažím se to dodržet. Skoro pokaždé když teď píšeme nějaký test, snažím se na něj naučit. Taky se snažím dělat domácí úkoly. Sem tam i dobrovolné úkoly. Asi si říkáte  kdo by sakra dělal dobrovolné úkoly??!  Vážně se snažím si zlepšit známky a mít dobré vysvědčení, protože se mi počítá na střední školu (jsem v 8 tř, kdyby to někdo nevěděl ;) ). A už přestaň Kristen, tohle nikoho nebaví.

Přejdu k dalšímu tématu. Vůbec mně teď nenapadají žádné originální nápady na články, asi teď nemám kreativní náladu či co. Toto téma moc rozvádět nebudu, protože asi víte co tím myslím.

Další téma.. Založila jsem si stránku na facebooku. Možná si řeknete, proč si zakládá stránku, když má jenom 5 pravidelných čtenářů ?! Tu stránku jsem si založila hlavně kvůli YT, ale přidávám tam i ohledně blogu. Pokud byste se na ni chtěli podívat odkaz je zde. Budu moc ráda za každý like ;)

Pokud jste to dočetli až sem, tak vám gratuluji. Dočetli jste se ke konci slohovky  článku. To by bylo pro dnešek vše. Budu se těšit u dalšího článku.

PS: Asi jste si všimli, že jsem si oblíbila přeškrtnuté slova a věty :D

WITH LOVE KRISTEN

1 komentář:

  1. V té škole je toho fakt moc,taky nejsem aktivní na blogu :) Neboj,nejsi sama :)

    OdpovědětVymazat